1
min read
A- A+
Pročitano

"Demokrate sjednicu napustile zbog opozicije, umjesto zbog DPS-a"

11/09/2019 - 20:44
Autor:Fos Media
136 pregleda

Poslanici Demokratske Crne Gore danas su napustili sjednicu skupštinskog Odbora za izborno zakonodavstvo zbog stavova opozicije, umjesto da je napuste jer je Demokratska partija socijalista (DPS) odbila formiranje tehničke vlade, saopštili su iz Demokratskog fronta (DF).

Arhiva, foto: DF/Facebook

Arhiva, foto: DF/Facebook

U DF su poručili da je crnogorska javnost imala ekskluzivnu priliku da na sjednici Odbora za izborno zakonodavstvo uživa u intelektualnim i političkim dometima poslanika Moma Koprivice i Danila Šaranovića.

Pročitajte i ovo: Konjević, Demokrate i Rudović napustili sjednicu Odbora; Nastavak sjutra

“Valjda je svakom u Crnoj Gori jasno posle današnje sramote koju su priredili cjelokupnoj opoziciji zašto se Demokrate nikad neće vratiti u Skupštinu. Zato što u Skupštini nema promo sadržaja, a glupost,neznanje i nevaspitanje se ne mogu fotošopirati”, kazali su iz DF-a.

Oni su poručili da, nakon samo dva dana od “istorijskog” sastanka kod predsjednice SDP-a, Draginje Vuksanović, poslanici Demokrata umjesto da napuste odbor zato što je DPS odbio formiranje tehničke vlade, teatralno napuštaju isti zbog stavova opozicije.

“I to iste one opozicije kojoj su prije dva dana ponudili po 124. put predlog o saradnji i nenapadanju. Naš bi narod rekao: “ takva im je svaka rabota.” Naravno, ostali su dužni informaciju javnosti i svojim preostalim zbunjenim biračima da odgovore jesu li trajno napustili odbor, ili samo do ujutro, kad će ih Aivo Orav ponovo okupiti na zatvorenoj žurci sa DPS-om”, naveli su iz DF-a, prenosi Mina.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari