1
min read
A- A+
Pročitano

DF: Bečić je postao dio dukljanskog bloka

27/04/2018 - 17:40
Autor:Fos Media
283 pregleda

Demokratski front je zaprepašćen mržnjom koju je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić demonstrirao prema našem političkom savezu, saopštili su iz DF-a.

a

Foto: Analitika

„Ni po čemu se Bečić, u frustracijama i ostrašćenosti u odnosu na DF, nije razlikovao od predsjednika Demokratske partije socijaista Mila Đukanovića, koji godinama predvodi torturu nad našom koalicijom. Da situacija bude tragičnija, Bečić praktično likuje zbog progona kojem je izložen DF, zbog toga što je Milan Knežević bez ikakvog razloga u zatvoru, i otvoreno navija za Đukanovića, Markovića, Katnića, i ostale koji su uključeni u obračun sa DF. Žalosno je da neko ko sebe iz nekog razloga još uvijek smatra novim na političkoj sceni, ispoljava toliko negativnih emocija i upada u neka čudna stanja“, naveli su iz DF-a.

Iz tog političkog saveza skreću pažnju javnosti na činjenicu da je lider Demokrata samo dio udružene akcije usmjerene protiv DF-a, srpskog naroda i tradicionalne Crne Gore.

„Na čelu toga projekta je, kao što smo i naveli, Milo Đukanović, njegovo tužilaštvo, sudstvo, ANB, mediji, kao i ambasade NATO država, a kao vodonoše i posluga pojavljuju se Demokrate, URA, kao i pojedine NVO i mediji koje glume kritičare vlasti. Posebno je indikativno da se u antisrpstvu ističu Demokrate, čija je stranka nastala izazivanjem podjela u partiji koja je bila u Bloku za zajedničku državu“, podsjećaju u DF-u.

Bečić je, kako navode, saopštio da mu smetaju Putin, Vučić i Dodik, jer su, po njemu, povezani sa DF-om, ali se zato oduševljava sa Haradinajem i Tačijem.

„Sve ukazuje na to da je dukljanski blok u Crnoj Gori dobio još jednog političara, Aleksu Bečića, i dužni smo da to konstatujemo. To je očigledno sudbina svih onih koji slijede filozofiju trećeg puta u crnogorskoj politici, a ona nepogrešivo vodi u antisrpstvo i pakt sa DPS-om“, smatraju u DF-u.  

U DF kažu da nije teško uočiti da, godinama nakon formiranja, Demokrate i dalje lutaju.

"DF je utemeljen u istoriji i tradiciji Crne Gore, definisan politički u svim segmentima, sa jasnim političkim namjerama. Zato možemo da polemišemo sa svima, ne samo na domaćoj političkoj sceni, već i da, bez ikakvog pardona, kritikujemo i ambasadu u kojoj Demokrate i njeni koalicioni partneri dobijaju domaće zadatke", zaključuju na kraju saopštenja.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari