1
min read
A- A+
Pročitano

Konjević: Budite vaspitani, nemojte da me prekidate; Škrelja: Ne zaslužuješ da ti persiram

07/11/2019 - 17:20
Autor:Bogdan Varagić
10448 pregleda

Burno je bilo na početku današnje 77. sjednice Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore. Predsjednik odbora Ljuiđ Škrelja i poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević sukobili su se verbalno u par navrata.

foto

Foto: FOS Media

Tokom prve tačke dnevnog reda koja se odnosila na izbor članova Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Konjević se požalio da ne može da izvuče validne informacije iz pisanih biografija dvoje kandidata koje bi, prema njegovom mišljenju, trebalo pozvati pred AO na intervju.

On je kao primjer pročitao djelove biografije jednog kandidata, što se nije dopalo predsjedavajućem Škrelji, iako je Konjević izostavio ime.

 

"Po završetku studija počinje radni odnos u profesiji gdje svoje znanje stiče (valjda se znanje, između ostalog, stiče prvo na fakultetu)", pročitao je Konjević, na šta mu je Škrelja poručio da nije u poziciji lektora.

"Treba da budete vaspitani i da me ne prekidate", pobunio se Konjević.

"Ako se još jednom budeš tako ponašao, ne samo na sjednici, dobićeš i ovdje opomenu", replicirao je Škrelja.

Na ponovljeni apel Konjevića da se ponaša vaspitano i ne prekida ga dok govori Škrelja je kazao da on nije nevaspitan već vodi sjednicu: "Ne dozvoljavam da čitaš o čovjeku koji nije prisutan".

"Prvo Vas molim da mi persirate jer ne znam otkad smo ja i Vi na ti", kazao je Konjević, da bi mu Škrelja odgovorio: "Po meni ne zaslužuješ da ti persiram".

Ipak, situacija se ubrzo relaksirala i sjednica je nastavljena po planu.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari