1
min read
A- A+
Pročitano

Milačić: Pobjeda Đukanovića poraz za cjelokupno crnogorsko društvo

15/04/2018 - 23:22
Autor:Fos Media
541 pregleda

Pobjeda Mila Đukanovića je zbog brojnih neregularnosti koje su zabilježene danas upitna, saopštio je predsjednički kandidat Prave Crne Gore Marko Milačić. 

Foto: FOS Media

FOTO: FOS Media

„Čuli smo da je Đukanović prema preliminarnim rezultatima, pobjednik u prvom krugu  i želim da kažem da je to ne pobjeda već poraz za cjelokupno crnogorsko društvo. Crna Gora tone u još dublju autokratiju, ulazimo u fazu diktature i u tom njegovom očiglednom novom mandatu mi ćemo da uđemo u četvrtu deceniju nesmjenjive vlasti u Crnoj Gori, što je tužno i žalosno za ovu zemlju“, poručio je Milačić na pres konferenciji.

Kaže da su tokom dana zabilježili veliki broj izbornih neregularnosti, pa je ova pobjeda veoma upitna sa aspekta elementarnih demokratskih standarda.

„Čuli smo i iz štaba DPS-a, od poslanika Nikolića da je Đukanović u ovoj trci bio sam protiv svih. Želim da kažem da to nije tačno , već je čitava Crna Gora u ovoj trci bila sama protiv NATO  saveza. Đukanović u ovoj trci nije bio kandidat DPS-a, koliko je bio kandidat NATO saveza“, kazao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore smatra da je ovo borba neravnopravnih u kojoj je „Crna Gora na silu bila ugurana u nedemokratski vojni savez i upravo smo vidjeli da ulazak u NATO garantuje diktaturu“.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari