1
min read
A- A+
Pročitano

Podgorica za 21. vijek: Nas možete da kopirate, ali nemojte lagati građane

16/05/2018 - 10:14
Autor:Fos Media
93 pregleda

DPS je na svom skupu na Koniku indirektno priznao da nije radio na ravnomjernom razvoju Podgorice jer se mještanima Konika nije mogao pohvaliti ni sa jednim kapitalnim projektom koji su uradili u prethodnom mandatu u tom dijelu grada već su tobože najavili da ostaju privrženi ravnomjernom razvoju svih dijelova Podgorice, saopštili su iz koalicije „Podgorica za 21. vijek".

Foto: Podgorica za 21. vijek

Foto: Podgorica za 21. vijek

„Umjesto konkretno učinjenog, građanima Konika obećali su akva park i ono što su kopirali od nas – nacionalni stadion u tom dijelu grada. Ostala je nedoumica da li su pod akva parkom smatrali pet Mugošinih bazena obećanih 2008. godine dok je bio gradonačelnik i zloupotrebljavao novac građana Podgorice. Naviknuti da obmanjuju i manipulišu pohvalili su se još jednom kako će izgraditi kolektor po ko zna koji put u prethodnoj deceniji. I to ne začuđuje jer tamo gdje je DPS osjećanje stida je nepoznata pojava", istakli su iz ove koalicije.

Kažu da DPS-u ni to nije bilo malo već su danas kopirali njihovu ideju za osnivanje vaterpolo kluba „Budućnost", za koji je DPS ustvrdio da je već osnovan.

„Može biti da je osnovan u kabinetu ministra sporta juče pošto smo građanima Podgorice i Crne Gore predstavili našu ideju koja podrazumijeva da glavni grad naše države u kojoj je vaterpolo trofejni sport ima svoj klub. Kažu pritom i da smo mi zakasnili sa projektom a zaboravljaju na obeaćanja Mugoše o pet bazena", naglašavaju oni.

Ocjenjuju i da je sramno što bivši gradonačelnik pored toga što je pod optužnicom za zloupotrebu više miliona gradskog novca učetsvuje u kampanji.

"Neka građanima tako predstave vrijednosti DPS-a koje je ustanovio ideolog partije Marović a nastavili Kuljača, Pavićević, Radoijičić, Mugoša, i svi oni za koje bi nam trebalo vremena za nabrajanje do 27. maja a mi ga nažalost nemamo. Koristimo ga za nastavak intenzivne kampanje u kojoj ćemo svakom građaninu Podgorice predstaviti naše projekte i ubijediti ih koliko je važno da se vlast poput DPS-a nikada više ne ponovi našoj Podgorici, što je prilično lak zadatak obzirom na rezultate onih koji decenijama nelegitimnom vlašću upravljaju gradom", zaključili su u saopštenju.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari